4Ever Multistrada

Napravljena da zadovolji želju za putovanjem bez ograničenja i granica, Multistrada je spremna proširiti Vaše horizonte slobode.

Ducati Vam sada omogućuje 4-godišnje jamstvo na sve modele obitelji Multistrada s garancijom 4Ever Multistrada.

Sve stroža i produljena ispitivanja, poboljšani proizvodni procesi i napredne numeričke simulacije podigli su pouzdanost modela 1260 i 950 na najvišu razinu ikad.

Jamstvo bez granica Ducati može ponuditi zahvaljujući rastu globalne mreže trgovaca. Njihov tim je stalno obučavan za rukovanje Vašim Ducatijem s istom pažnjom koju je motocikl dobio kada je dizajniran i sastavljen u tvornici u Borgo Panigale, Bologna, Italija.

Karakteristike jamstva 4Ever Multistrada

4-godišnje jamstvo

4Ever Multistrada je četverogodišnje jamstvo dostupno za sve modele Multistrade. U usporedbi sa standardnim 24-mjesečnim jamstvom koje je Ducati već ponudio za nove motocikle, dodaje se još 24 mjeseca pokrića.

Sve je uključeno

Dvogodišnje dodatno jamstvo je besplatno i uključeno je u cijenu motocikla.

Nema ograničenja kilometraže

Ne postoji ograničenje prijeđenih kilometara za vrijeme trajanja 4Ever Multistrada jamstva.

Uključena je pomoć na cesti

Pomoć na cesti uključena je za cijelo vrijeme trajanja dodatnog jamstva u zemljama u kojima je ta usluga dostupna i pod istim ugovornim uvjetima standardne garancije Ducati (24 mjeseca). Bitni uvjet je poštivanje planiranog održavanja u ovlaštenoj servisnoj mreži Ducati.

Odnosi se na sve modele Multistrade

4Ever Multistrada vrijedi za sve modele Multistrade 950 i Multistrade 1260 od modelske godine (MY)2020 nadalje.

Datum početka programa

4Ever Multistrada se primjenjuje na motociklima kod kojih je datumom aktiviranja jamstva od 1. studenoga 2019. (vidljivo na garancijskom certifikatu koji je prodavač izdao tijekom prodaje)

Dodatno trajanje jamstva

Dodatne dvije godine počinju dan nakon istjeka jamstva Ducati (24 mjeseca), dakle od 25. do 48. mjeseca.

Dijelovi obuhvaćeni jamstvom

Tijekom dodatne 2 godine, garancija pokriva cijelo vozilo protiv bilo kakvih kvarova nastalih u proizvodnji (isključujući kvarove nastale kao posljedica habanja tijekom korištenja motocikla, estetske oštećenja, bateriju i pribor).

Planirano održavanje

Jamstvo 4Ever Multistrada vrijedi samo ako se održavanje motocikla izvodi prema planiranom rasporedu u jamstvenom razdoblju (48 mjeseci). Planirano održavanje izvodi se pažljivim pridržavanjem postupaka navedenih u rasporedu održavanja.

Imajte na umu da je svaka usluga koju obavlja ovlaštena servisno prodajna mreža Ducati registrirana dijagnostičkim instrumentom kako bi se potvrdilo da je motocikl ispravno servisiran.

Zemlje u kojima je dostupno 4Ever Multistrada jamstvo

Jamstvo 4Ever Multistrada dostupno je na svim motociklima Multistrada kupljenim kod ovlaštenih prodavača Ducatija u sljedećim zemljama: Albaniji, Andori, Austriji, Belgiji, Bosni, Bugarskoj, Hrvatskoj, Cipru, Češkoj, Danskoj, Estoniji, Finskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Islandu, Irskoj, Italiji, Kosovu, Latviji, Lihtenštajnu, Litvi, Luksemburgu, Makedoniji, Malti, Monaku, Crnoj Gori, Norveškoj, Nizozemskoj, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj, San Marinu, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Španjolskoj, Švedskoj, Švicarskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu.

Ova web stranica sadrži samo sažetak sadržaja jamstva 4Ever Multistrada čije su karakteristike u potpunosti detaljno opisane u garancijskoj knjižici koju je izdao prodavač u trenutku isporuke motocikla pokrivenog tim jamstvom.

Odaberite svoju Multistradu i krenite u avanturu!