Skip links

Diavel V4

Usudite se biti odvažni.

Ducati 4-godišnja tvornička garancija, bez ograničenja prijeđenih kilometara, na svim modelima!

Mišićav, sportski, pretjeran i elegantan u isto vrijeme.

Sposoban privući pozornost u bilo kojem kontekstu, Diavel V4 sintetizira naizgled udaljene tehničke, dinamičke i stilske značajke, poput onih sportskih "nakeda" i "muscle"cruisera. Uzbudljive performanse V4 Granturismo agregata kombinirane su s iznenađujućom , za takav motocikl, agilnošću i dinamikom.

V4 Granturismo: neprikosnoveni protagonist.

U Diavel filozofiji, motor je uporište oko kojeg se sve vrti: performanse, karakter i stil. Zato su Ducatijevi dizajneri krenuli od V4 Granturismo agregata, čineći ga zvijezdom svih dizajnerskih elemenata, s mehanikom istaknutom kao posebnom značajkom.

Karakter i jedinstvenost u detaljima.

LED dnevno svjetlo sprijeda ima oblik dvostrukog slova C. Stražnja svjetlosna grupa sastoji se od niza točkastih LED dioda ispod stražnjeg dijela, originalnog dizajna koji ponavlja dvostruki C DRL-a (Daytime Running Light) prema kojem nitko ne može ostaviti ravnodušan.

Iznenađujuće lagan.

Diavel V4 ima šasiju s monokok okvirom i jednoručnom stražnjom vilicom, izrađenim od aluminija, što u kombinaciji s lakoćom V4 Granturismo agregata rezultira masom praznog motocikla od 223 kg, uz uštedu veću od 13 kg u usporedbi s Diavelom 1260 S.

Dizajniran oko V4 Granturismo agragata.

V4 Granturismo zauzima središnje mjesto "muscle" motocikla i omogućuje mu u potpunosti izraziti svoju osobnost. Ducatijev četverocilindrični agregat jamči visoke performanse u kombinaciji s glatkoćom i mirnoćom rada pri svakoj brzini vrtnje. Nova šasija savršeno se kombinira s onim što je oduvijek bila snaga Diavela poput karakterističnog položaja u vožnji i udobnosti u vožnjama srednjeg dometa. Osim toga, zahvaljujući značajnom smanjenju težine, znatno je poboljšana upravljivost i agilnost u vožnji.

Tehničke Specifikacije

Zapremina1,158 ccm
Snaga motora124 kW (168 KS) @ 10,750 o/min
Okretni moment126 Nm (12,8 kgm) @ 7,500 o/min
Sigurnosna opremaABS, Ducati Brake Light System, Cruise Control, Ducati Power Launch (DPL), Ducati Traction Control (DTC), Ducati wheelie control (DWC)
Servisni interval15,000 km / 24 mjeseci
Kontrola ventila60,000 km
Garancija48 mjeseci, bez ograničenja kilometara

Diavel V4

Za sve detalje o ovom modelu i pristup BROŠURI, molimo posjetite STRANICU s detaljnim informacijama.

Za više informacija o cijenama ovog modela, molimo posjetite naš CJENIK ili nas kontaktirajte izravno.

Ducati Zagreb

Samoborska cesta 255, Zagreb
Telefon - 01 3460 992
E-Mail - ducati@ducati.hr

Diavel  Konfigurator

Dodatna Oprema

Ducati Online Trgovina