Skip links

Multistrada V4 Rally

Otkrijte Zemlju.

Ducati 4-godišnja tvornička garancija, bez ograničenja prijeđenih kilometara, na svim modelima!

Multistrada V4 Rally.

Idealan je suputnik u svim uvjetima, lak i intuitivan u urbanoj džungli kao i na najsmjelijim off-road rutama. Visokih performansi, robusna i pouzdana zahvaljujući V4 Granturismo agregatu i produženim servisnim intervalima, odvest će vas kamo god vaše avanturističko srce poželi. Dizajnirana je za dugu vožnju na bilo kojem terenu. Vozač i suvozač mogu uživati ​​u većoj udobnosti i većem dosegu, što novu Multistradu V4 Rally čini idealnom za one koji traže 'all around' motocikl.

Opremljena za epska putovanja.

Motocikl kojim osvajate neistražene zemlje, opremljen svime što vam je potrebno za putovanje uz najveću udobnost. Njegova impresivna svestranost rezultat je novog "set upa", te namjenski razvijenog i podešenog agregata.

Elektronički sustavi za pomoć u vožnji.

Mnoge elektroničke sustave koji su danas standardni na motociklima uveo je Ducati, koji je time osigurao mjesto među najnaprednijim proizvođačima. Sigurnost, udobnost i performanse poboljšani su zahvaljujući stalnom razvoju i unaprijeđenju.

Rođena za daleka putovanja.

Izdržljivost i robusnost motora Granturismo V4 omogućuju znatno dulje servisne intervale. Zamjena ulja predviđena je svakih 15.000 km, a provjera zazora ventila i eventualno podešavanje svakih 60.000 km. Za vozača ovi brojevi znače samo jedno – više vremena za uživanje u vožnji.

Idete tamo gdje nikada niste bili.

Prekrasno putovanja Multistradom V4 Rally: krajolici koji oduzimaju dah i jedinstvene karakteristike, popraćene pouzdanošću i sigurnošću motocikla dizajniranog "iz boce" osloboditi duh avanture.

Tehničke Specifikacije

Zapremina1,158 ccm
Snaga motora125 kW (170 KS) @ 10,500 o/min
Okretni moment125 Nm (12.7 kgm) @ 8,750 o/min
Sigurnosna opremaAdvanced Connectivity, Radar System, Minimum Preload, Ducati EVO Systems, Blind Spot Detection (BSD), Ducati Traction Control (DTC), Ducati wheelie control (DWC), Ducati Cornering Light (DCL)
Servisni interval15,000 km / 24 mjeseci
Kontrola ventila60,000 km
Garancija48 mjeseci, bez ograničenja kilometara

Multistrada V4 Rally

Za sve detalje o ovom modelu i pristup BROŠURI, molimo posjetite STRANICU s detaljnim informacijama.

Za više informacija o cijenama ovog modela, molimo posjetite naš CJENIK ili nas kontaktirajte izravno.

Ducati Zagreb

Samoborska cesta 255, Zagreb
Telefon - 01 3460 992
E-Mail - ducati@ducati.hr

Multistrada Konfigurator

Dodatna Oprema

Ducati Online Trgovina