Skip links

Panigale V2 Bayliss

Jedinstveni Panigale.

Ducati 4-godišnja tvornička garancija, bez ograničenja prijeđenih kilometara, na svim modelima!

Dvocilindrični "Baylisstic".

Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary, napravljen je u čast jednog od najuspješnijih vozača svih vremena i simbola cijele generacije: Troy Baylissa. Poseban motocikl, proizveden u numeriranoj seriji, čisti je izraz Ducatijevog sportskog duha i posveta bezvremenskoj strasti.

52 pobjede, 94 postolja i 3 svjetska prvenstva u superbikeu: kombinacija Ducati-Bayliss bila je jedna od najuspješnijih u svijetu motosporta. Ime motocikla zajedno s trkaćim uspjesima ovog Australca ostavilo je neizbrisiv trag u srcu svih Ducatista, a savršen spoj između Ducatija i “Baylisstica” ponovno je pokrenut kako bi se proizveo ovaj slavljenički motocikl, proizveden u numeriranoj seriji, čije grafike, detalji i ime savršeno funkcioniraju jedno uz drugo.

Utemeljena na Panigale V2, ova verzija je jedinstvena po posebnim bojama i grafikama, nadahnutim 996 R na kojem je Bayliss osvojio svoju prvu titulu svjetskog prvaka 2001, i po prestižnim Öhlins komponentama, koje podiže performanse Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary na novu (trkaću) razinu.

Kao da je upravo izašao sa staze.

Trkaći duh Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary motocikla izražen je i u prestižnim Öhlins komponentama: prednja vilica, amortizer upravljača i stražnji amortizer omogućuju mnogo bolje performanse na stazi, uz to što motociklu daju još sportskiji izgled.

U usporedbi s Panigale V2, Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary je 3 kg lakši zahvaljujući litij-ionskoj bateriji i konfiguraciji jednosjeda koja izričito podsjeća na trkaći motocikl (suvozačevo sjedalo i oslonci za noge dostupni su na zahtjev).

Tehničke Specifikacije

Zapremina955 cc
Snaga motora114 kW (155KS) @ 10,750 o/min
Okretni moment104 Nm @ 9,000 o/min
Sigurnosna opremaDucati Data Analyser +, Engine Brake Control (EBC), DTC, Launch Control, Ducati Quick Shifter, Wheelie Control
Servisni interval12,000 km / 12 mjeseci
Kontrola ventila24,000 km
Garancija48 mjeseci, bez ograničenja kilometara

Panigale V2 Bayliss

Za sve detalje o ovom modelu i pristup BROŠURI, molimo posjetite STRANICU s detaljnim informacijama.

Za više informacija o cijenama ovog modela, molimo posjetite naš CJENIK ili nas kontaktirajte izravno.

Ducati Zagreb

Samoborska cesta 255, Zagreb
Telefon - 01 3460 992
E-Mail - ducati@ducati.hr

Panigale Konfigurator

Dodatna Oprema

Ducati Online Trgovina