Skip links

Panigale V4 R

240,5 KS pri 16.500 okretaja u minuti.

Ducati 4-godišnja tvornička garancija, bez ograničenja prijeđenih kilometara, na svim modelima!

Serijski model najbliži natjecateljskom motociklu ikada.

Ducati predstavlja Panigale V4 R: motocikl koji usvaja tehnička rješenja prethodno rezervirana za MotoGP i Svjetsko prvenstvo SBK.

Srce koje kuca 16.500 okretaja u minuti.

Srce Panigale V4 R novi je Desmosedici Stradale R od 998 ccm, agregat koji može postići najveću brzinu vrtnje od 16.500 okretaja u minuti u šestom stupnju prijenosa (16.000 u ostalim brzinama) i isporučiti najveću snagu od 218 KS pri 15.500 okretaja u minuti ( Sukladno Euro-5*). Absolutni je "benchmark" (referenca) u svijetu supersportskih motocikala istog radnog volumena.

Poboljšan osjećaj na stazi.

Kako bi se povećala okretnost, osjećaj vozača i "grip", okvir slijedi evolucijski smjer koji je zacrtao Panigale V4/V4 S modelom 2022., zadržavajući potpuno mehaničko podešavanje ovjesa. Sprijeda, vilica pod pritiskom Öhlins NPX25/30 kojoj je hod povećan za 5 mm u usporedbi s prethodnim "R"-om. Ovo tehničko rješenje, u kombinaciji s amortizerom Öhlins TTX36 i standardnim podešavanjem stražnje jednostruke vilice u položaj +1, povećava stražnju visinu za 20 mm. Na taj način se postiže više težište, a samim time i veća okretnost pri ulasku u zavoje i kod promjena smjera.

Aerodinamički razvoj.

Aerodinamički paket je revidiran s ciljem veće učinkovitosti: nova krila od dva elementa (glavni + zakretni) jamče isto aerodinamičko opterećenje, ali su kompaktnija i tanja (za 40% i 50%).

Trkaća tehnologija.

Panigale V4 R usvaja tehnička rješenja rezervirana za MotoGP i Superbike, kao što su titanske klipnjače i klipovi s DLC površinskom obradom. Druge intervencije uključuju klipove s novom geometrijom, agresivniji profil usisne bregaste osovine, usvajanje istog omjera prijenosa koji koriste motocikli koji se natječu u World Superbikeu i novu, lakšu suhu spojku.

Tehničke Specifikacije

Zapremina998 ccm
Snaga motora160,4 kW (218 KS) @ 15,500 o/min
Okretni moment111,3 Nm @ 12,000 o/min
Sigurnosna opremaEngine Strategies; Full, High, Medium, Low, Ducati Data Analyser +, Ducati Slide Control (DSC), Engine Brake Control (EBC), DTC, Launch Control, Ducati Quick Shifter, Wheelie Control, Ride By Wire
Servisni interval12,000 km / 12 mjeseci
Kontrola ventila24,000 km
Garancija48 mjeseci, bez ograničenja kilometara

Panigale V4 R

Za sve detalje o ovom modelu i pristup BROŠURI, molimo posjetite STRANICU s detaljnim informacijama.

Za više informacija o cijenama ovog modela, molimo posjetite naš CJENIK ili nas kontaktirajte izravno.

Ducati Zagreb

Samoborska cesta 255, Zagreb
Telefon - 01 3460 992
E-Mail - ducati@ducati.hr

Panigale Konfigurator

Dodatna Oprema

Ducati Online Trgovina