Skip links

Panigale V4/V4 S

Evolucija brzine.

Ducati 4-godišnja tvornička garancija, bez ograničenja prijeđenih kilometara, na svim modelima!

Redizajniran izgled

Čak je i izgled motocikla obnovljen, s dodatnom dozom agresivnosti u izgledu. Grafički dizajn bez presedana koji je osmislio Ducati Centro Stile uključuje crnu boju za logotipe na potpuno crvenim oplatama, dvostruko sjedalo od tkanine (dvobojno na S verziji) i, za S verziju, crvenu oznaku na crnim kotačima.

Još moćniji.

Uspjeh poboljšanja Panigale V4 u odnosu na prethodne verzije potvrđen je posebnim testiranjem na trkaćoj stazi Vallelunga u Italiji. Panigale V4 S 2021. i verzija 2022., oba opremljena gumama Pirelli SC1, osvojili su prva dva mjesta, a vozila su ih dva test vozača kojima se pridružio pro-vozač Michele Pirro.

Evolucija brzine.

Panigale V4 predstavlja posljednji korak na karakterističnom putu sportskih motocikala iz Borgo Panigale. Kao što je slučaj s motociklima uključenim u MotoGP i WorldSBK, Panigale V4 se unaprijeđuje i poboljšava iz godine u godinu. Uveden je niz elektroničkih poboljšanja koja motocikl čine još lakšim i intuitivnijim za vozače svih razina.

Panigale za sve.

Najznačajnija unaprijeđenja utječu na svaki aspekt motocikla: aerodinamiku, motor, okvir, ergonomiju i elektroniku. Konačni rezultat je motocikl koji je još brži na stazi, a u isto vrijeme intuitivniji i manje zamoran, što poboljšava performanse u rukama profesionalnog vozača kao što i olakšava upravljanje i postizanje boljih rezultata vozaču amateru.

Ducati elektronski ovjes (DES) - EVO

Elektronski ovjes nudi izbor između ručnog "fiksnog" načina - koji omogućuava ručno podešavanje "virtualnim klikom" (32 klika između potpuno otvorenog i potpuno zatvorenog za ovjes i 10 za amortizer) kompresije, povrata i prigušenja upravljanja - i automatski “Dynamic” mod.

Tehničke Specifikacije

Zapremina1,103 cc
Snaga motora158,5 kW (215,5 KS) @ 13,000 o/min
Okretni moment123 Nm @ 9,500 o/min
Sigurnosna opremaDucati Data Analyser +, Ducati Slide Control (DSC), Engine Brake Control (EBC), DTC, Launch Control, Ducati Quick Shifter, Wheelie Control, Ride By Wire
Servisni interval12,000 km / 12 mjeseci
Kontrola ventila24,000 km
Garancija48 mjeseci, bez ograničenja kilometara

Panigale V4/V4 S

Za sve detalje o ovom modelu i pristup BROŠURI, molimo posjetite STRANICU s detaljnim informacijama.

Za više informacija o cijenama ovog modela, molimo posjetite naš CJENIK ili nas kontaktirajte izravno.

Ducati Zagreb

Samoborska cesta 255, Zagreb
Telefon - 01 3460 992
E-Mail - ducati@ducati.hr

Panigale Konfigurator

Dodatna Oprema

Ducati Online Trgovina